Sant Fruitós de Bages acollirà un any més la Copa Bages de bàsquet i vòlei

Els partits es disputaran del 12 al 19 de setembre al Pavelló Municipal d'Esports

La Copa Bages es disputarà al Pavelló Municipal d'Esports de Sant Fruitós
La Copa Bages es disputarà al Pavelló Municipal d'Esports de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
07 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:14h
Sant Fruitós de Bages celebrarà la Copa Bages 2021 del 12 al 19 de setembre al Pavelló Municipal d'Esports. La Copa Bages de bàsquet arribarà enguany a la seva 33a edició en categoria masculina i a la 27a edició en femenina.

En la competició de bàsquet masculina es jugaran les semifinals entre el CB Artés B i el CB Navàs B i entre el CEB Navarcles i l'ASFE B aquest diumenge 12 de setembre al matí. La final, i el partit per la tercera i quarta posició, es disputaran els propers 17 i 18 de setembre.

En la categoria femenina s'enfrontaran el Manresa CBF i el NB Olesa, i el CN Terrassa i l'ASFE, el dissabte 18 de setembre. La final i la lluita pel tercer i quart lloc seran el diumenge 19 de setembre.

La tercera Copa Bages de vòlei se celebrarà els dies 18 i 19 de setembre en les categories cadet, juvenil i sènior. Prendran part en la competició el Vòlei St. Fruitós, el Rubí, el Terrassa, el CV Barberà, l’Espanyol i el CVB.

Enguany també se celebrarà, per quart any consecutiu, la MiniCopa, tant en categoria masculina com en femenina, amb la participació del Paidos ASFE, el CB Santpedor, el CB Artés, el Manresa CBF i La Salle Manresa. La competició se celebrarà el dissabte 25 de setembre.

La Copa Bages està coorganitzada per l’ASFE, l’AEE Paidos, l’Escola de Bàsquet, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la Federació Catalana de Basquetbol. 

Es poden consultar els horaris a la web municipal.