Deixen caure unes monedes a terra i li furten la bossa de mà quan es distreu

Els pispes han usat el mètode del "furt de la sembla" a l'aparcament del Gros Mercat de Manresa

Gros Mercat del carrer Sallent de Manresa
Gros Mercat del carrer Sallent de Manresa | Zeba
07 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:02h
Els Mossos d'Esquadra investiguen un furt que s'ha produït aquest dimarts al migdia a l'aparcament del Gros Mercat del carrer Sallent, al polígon dels Dolors, de Manresa pel mètode del furt de la sembla, que consisteix en despistar la víctima mentre carrega el vehicle per furtar-li efectes personals que ha deixat descuidats.

En aquest cas, els fets han passat a 2/4 d'1 del migdia quan una dona estava carregant les bosses de la compra al seu cotxe a l'aparcament del Gros Mercat i uns individus han deixat caure unes monedes al terra. Quan la dona s'ha despistat amb la caiguda de les monedes, un dels pispes li ha sostret la bossa de mà amb diners, documentació i el mòbil.

Els Mossos d'Esquadra avisen la ciutadania que siguin especialment curosos amb els seus efectes quan es trobin realitzant compres en establiments amb aparcament. El mètode del furt de la sembra consisteix en distreure la víctima amb unes monedes -com en aquest cas- o indicant-li que té un pneumàtic fluix, per exemple, mentre una altra persona furta efectes personals que la persona ha deixat sobre o a dins del vehicle.