Cant coral

Neix el Cor de dones, que vol crear vincles entre dones d'orígens, realitats i edats diverses a Manresa

No caldrà tenir coneixements previs de música o cant coral per cantar a la coral

per Redacció, 7 de setembre de 2021 a les 13:03 |
Imatge d'arxiu de la Trobada de corals de Catalunya | CCerdanya
L'Ajuntament de Manresa iniciarà aquest octubre el projecte el Cor de dones a la Casa Flors Sirera, un espai coral dirigit per la cantant Selma Bruna, component del trio d'arrel Marala.

El Cor de dones vol anar més enllà de la música i esdevenir també un punt de trobada entre dones des d'on teixir vincles, expressar-se, cuidar-se i empoderar-se. Una proposta que acollirà a dones d'orígens, realitats i edats diverses. Un espai des del qual compartir amb confiança i seguretat per promoure la reflexió sobre el paper de la dona i l'origen de les injustícies i desigualtats.


La música aporta un llenguatge universal que enllaça diferents realitats i experiències vitals per poder crear un espai comú on es treballin relacions horitzontals i on la diversitat no sigui cap frontera sinó riquesa col·lectiva.

Fins al 24 de setembre restarà obert el procés d'inscripció per a totes les dones que hi estiguin interessades. No es demanarà tenir coneixements previs de música o cant coral. Les inscripcions es podran fer presencialment a la Casa Flors Sirera, trucant al 93 872 44 96 o enviant un correu electrònic a florssirera@ajmanresa.cat.


Aquesta proposta és una iniciativa de la consultora de cultura transformadora, Cultura del Bé Comú, i compta amb la participació de diferents regidories i serveis de l'Ajuntament de Manresa: Regidoria de Cooperació i Casa Flors Sirera, Cultura i Festes, Manresa Jove i SIAD. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Participació