Pedro Martínez elogia jugadors i afició per la victòria a la Lliga Catalana

L'entrenador del BAXI Manresa afirma que l'entrega dels jugadors "ens ha fet guanyar un títol que ens fa molta il·lusió"

Pedro Martinez protestant a l'àrbitre durant el partit
Pedro Martinez protestant a l'àrbitre durant el partit | J. Alberch
06 de setembre del 2021
Actualitzat a les 8:10h
Pedro Martínez, com no podia ser d'una altra forma, va acabar molt satisfet amb la victòria a la Lliga Catalana i va tenir un record per a uns aficionats que han ajudat el BAXI Manresa tot el cap de setmana. El tècnic va destacar el especial l'ajuda del Nou Congost "al segon i tercer quart en els moments més dolents".  El tècnic de l'equip manresà també ha valorat l'energia que han mostrat els seus jugadors al tram final. Una energia que, a més, "ens ha fet guanyar un títol que ens fa molta il·lusió". 

En cap cas, la Lliga Catalana és considerada una competició menor. Pedro Martínez ha recordat que dos dels participants (Morabanc Andorra i Joventut) estan consolidats a l'Eurocup. I que el Barça és un dels grans de l'Eurolliga. La qualitat dels rivals afegeix mèrit a la victòria final.

I com no podia ser d'una altra forma, Pedro Martínez ha elogiat tots els seus jugadors. "Tots els jugadors han sumat i s'ho mereixen". Tot i això, també ha recordat a la plantilla que la Lliga Endesa comença en dues setmanes i que no hi ha res fet.

Sobre les claus del partit, l'entrenador ha destacat que diversos jugadors han aparegut quan pitjor estaven les coses per al BAXI Manresa. Aquest joc coral ha estat clau perquè el Barça no s'escapés. La bona defensa i el nerviosisme dels blaugrana han acabat de sentenciar la final. 

Arxivat a