El Covisa Manresa FS enllaça la quarta victòria consecutiva contra el CFS Salou (1-2)

Els costaners han exigit molt als manresans en un partit en què s'han imposat les defenses

El Covisa Manresa FS en una imatge d'aquesta pretemporada
El Covisa Manresa FS en una imatge d'aquesta pretemporada | MFS
05 de setembre del 2021
Actualitzat a les 21:37h
El Covisa Manresa FS continua la seva bona ratxa en els partits de pretemporada i aquest diumenge ha aconseguit la seva quarta victòria consecutiva després d'imposar-se 1-2 al CFS Salou en un partit jugat al pavelló Olímpic de Reus.

El conjunt costaner ha exigit molt als manresans en un enfrontament en què les grans defenses dels dos equips els han donat vida durant tot el partit. El sistema defensiu ha estat clau en ambdues formacions, fet que ho mostra el marcador final. Però les ocasions de gol han estat més clares per als visitants durant la primera part. Ha estat Manu qui ha avançat al Covisa Manresa amb un xut exterior.

Amb diverses alternatives els dos equips han marxat als vestidors amb un Covisa que en diverses ocasions ha fet una defensa a la primera línia local dificultant la sortida de joc dels de casa.

A la segona part ha continuat una tònica similar. Els manresans han portat la iniciativa del joc però no ha estat fins a cinc minuts per al final que Èric ha ampliat el marcador.

El joc manresà era combinatiu i els juvenils Vilaseca i Ernest han respost positivament a les baixes de Asis, Gerard i Kalet. Josan ha estat molt entonat després de recuperar-se de la seva lesió produïda en el primer partit de pretemporada davant el Peníscola.

Amb tot això, el Salou ha reduït diferències amb un gran gol, però els manresans han sabut mantenir l'esfèrica en l'últim minut de joc sense donar opcions a que l'empat local es produís.

El proper partit de pretemporada del Covisa Manresa serà dijous a la ciutat esportiva Joan Gamper davant el juvenil nacional del Barça

Fitxa tècnica
CFS Salou: Alberto, Emilio, Pol, Jordi i Unai; Ruben, Juanca, Eric , Marc ,Moreno i Edu.

Covisa Manresa: Nabil. Ambros, Josan, Eric i Lavado; Santa, Manu, Terri, Roger, Ernest i Adil.

Àrbitres: Ivan López i Carles Estruch

Gols: Manu 0-1 m 12, 0-2 Eric m 35, 1-.2 Emilio 38