Un tràiler bolca a la C-25 a Rajadell en intentar evitar un accident

Degut a la maniobra que ha fet per evitar impactar amb una roda que ha perdut un altre camió que anava davant seu

Camió bolcat a la C-25, a Rajadell
Camió bolcat a la C-25, a Rajadell | Aina Font Torra
04 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:26h
Un tràiler carregat de runa ha bolcat aquest dissabte al matí a la C-25, a l'entrada de Monistrolet, en terme de Rajadell, degut a la maniobra que el conductor ha portat a terme per evitar l'impacte amb una roda que s'ha desprès d'un altre camió que anava davant seu.

L'avís a emergències ha arribat poc després de les 6 del matí. Dos tràilers ocupaven un carril de la C-25, al punt quilomètric 128. Un havia perdut una roda davantera i l'altre havia bolcat per intentar esquivar-la.

Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra i el SEM i, més tard, brigada de neteja ja que part de la runa s'ha escampat per la calçada. La grua que havia de retirar els vehicles s'ha endarrerit, i a les 2 del migdia encara es trobaven a lloc.

El conductor del camió que ha bolcat ha resultat ferit lleu i els sanitaris li han fet les cures al mateix lloc de l'accident, sense requerir trasllat hospitalari. L'altre conductor ha resultat il·lès. La via ha patit alentiment de la marxa per l'efecte tafaner, però no s'han registrat retencions.