El Kursaal dona el tret de sortida a la nova temporada amb un videoclip d'agraïment al públic

Aquest dissabte posarà a la venda més de 60 espectacles de la programació de tardor

Barcelona Gospel Messengers durant la gala del Kursaal
Barcelona Gospel Messengers durant la gala del Kursaal | MEES
Redacció
02 de setembre del 2021
Actualitzat a les 18:40h
El teatre Kursaal ha tornat a l'activitat i aquest dissabte, 4 de setembre, posarà a la venda més de 60 espectacles de la programació de tardor, una xifra que cada cop s'acosta més al nombre de muntatges que es programaven abans de la pandèmia. La nova programació es va presentar dimecres en una gala que va comptar amb la participació d'alguns dels artistes que la propera temporada actuaran al Kursaal: Els Convidats, Barcelona Gospel Messengers, Mone Teruel i Albert Pladellorens, i Bruna, el musical.

La gala va tenir com a protagonista l'estrena de la cançó La Nit Més Gran escrita i composta pel navassenc Moi Boixadera en un format de videoclip, muntat per Isabel Casanova i Jaume Ferrer. El vídeo és un regal per al públic en agraïment a la perseverança durant tots aquests mesos complicats.

A partir de dissabte, venda dels abonaments de Teatre i Òpera i la resta de programació
Aquest dissabte es posaran a la venda a les 10 del matí els abonaments de Teatre i d'Òpera, tant a taquilla com per internet. Pel que fa a les entrades soles dels espectacles inclosos dins dels abonaments, es podran comprar el mateix dissabte, però una hora més tard, a partir de les 11h. A les 8 del matí es donaran números per organitzar les vendes a taquilles, tant per comprar els Abonaments de Teatre i Òpera, com per les entrades soles d'aquestes obres i la resta de la programació.

Dins de l'abonament del Toc de Teatre hi haurà quatre obres de teatre: 53 diumenges (25 i 26 de setembre), Filumena Marturano (23 i 24 d'octubre), Travy (20 i 21 de novembre) i Canto jo i la muntanya balla (11 i 12 de desembre). Se'n farà una representació el dissabte a les 8 del vespre i una altra diumenge a les 6 de la tarda. El preu de l'abonament serà de 76 euros, i cada obra per separat tindrà un preu de 26 euros, excepte en el cas de Filumena Marturano, que en costarà 28. 


Pel que fa a l'abonament d'Òpera, que costarà 90 euros, el formen: El barber de Sevilla, que es podrà veure el 3 de novembre, i Don Pascuale i Rigoletto, que arribaran la primavera vinent.

Seguint en tot moment les mesures aprovades per les autoritats sanitàries, tots els espectacles es posaran a la venda amb un 70% de l'aforament, i pendents en tot moment dels canvis que hi pugui haver, derivats de les mesures preses en funció de l'evolució de la pandèmia.

Dissabte es podran comprar també els abonaments de Sala Petita (tres espectacles per 30 euros), el Toc Obert (cinc espectacles per 95 euros). Les entrades per als concerts de Miki Núñez (24 de setembre) i Sergio Dalma (26 de novembre), ja estan exhaurides perquè es van posar a la venda abans de l'estiu. Pel que fa al concert Beethoven, el cant dels pobles, una producció de l'Associació Amaresc, ha canviat de data i passa del 5 de setembre al 12 de desembre, a les 12 del migdia al Teatre Conservatori.