Castellfollit del Boix celebrarà la seva Festa Major aquest cap de setmana

Les activitats s'allargaran des d'aquest dijous fins a diumenge

Castellfollit tornarà a celebrar la popular Baixada d'Andròmines
Castellfollit tornarà a celebrar la popular Baixada d'Andròmines | AjCfB
02 de setembre del 2021
Actualitzat a les 14:04h
Castellfollit del Boix inicia el seu calendari de Festa Major aquest dijous amb activitats que s'allargaran fins a diumenge. L'estrena serà a 2/4 de 9 amb un sopar personalitzat a la Pista Poliesportiva, on cadascú ha de portar el seu àpat.

Els actes continuaran divendres de 5 de la tarda a 2/4 d'11 de la nit amb la cursa d'orientació que tindrà un pernil com a premi per al guanyador. El paral·lel, a partir de 2/4 de 9 hi haurà un sopar amb food trucks i a les 10 de la nit concert amb Jos Racero.

Dissabte a les 4 de la tarda hi haurà la VII Baixada d'Andròmines, a 2/4 de 9 del vespre, una mongetada popular i una hora més tard, el concert d'Strees Band. L'últim dia de la Festa Major, el diumenge, començarà a 3/4 d'11 del matí amb la missa de Sant Pere, seguirà amb un concert de versions a càrrec de Virginia West a les 12 del migdia, que s'acompanyarà d'un vermut popular. A 2/4 de 6 de la tarda hi haurà inflables per a totes les edats.

A més, a les tardes dels dies 6, 7 i 8 de setembre, a partir de les 5, hi haurà un taller de cistelleria al porxo de les escoles.
 

Programa de la Festa Major de Castellfollit del Boix 2021 by La muntanya russa on Scribd