La Festa Major d'Artés inclourà noves activitats tot i la pandèmia

Se celebrarà entre el 3 i el 7 de setembre i se seguiran totes les mesures sanitàries

Imatge d'arxiu d'un acte de la Festa Major d'Artés
Imatge d'arxiu d'un acte de la Festa Major d'Artés | AjArt
Redacció
02 de setembre del 2021
Actualitzat a la 13:38h
Un any més, a les acaballes de l'estiu, del 3 al 7 de setembre, arriba la Festa Major d'Artés, uns últims dies carregats de concerts, activitats, teatre i altres activitats festives. Una Festa Major, però, continuarà amb una sèrie de restriccions degut a la situació de pandèmia.

La Festa Major inclourà actes de sempre, com el 3x3 de Basquet, els concerts de divendres, obres de teatre o el fi de festa amb les havaneres, però també noves activitats com monòlegs, torneig de Fortnite i dues Silent Discos, una de tarda encarada als infants del municipi i una de nit.

D'acord amb les mesures de seguretat competents, l'aforament dels actes serà limitat i caldrà reservar l'entrada per les activitats que ho requereixin a través de la pàgina web www.cultura.artes.cat. També es podrà fer la reserva presencial fins aquest dijous de 17 a 20 h a la Biblioteca d'Artés o al Centre Cívic.

Es permetrà un màxim de cinc entrades per família o grup de convivència. Per tal d'entrar a cada espai caldrà mostrar l'entrada digital o en paper.
 

Programa de la Festa Major d'Artés 2021 by La muntanya russa on Scribd