«Rapologia Radio» encetarà la segona temporada amb un concert a l'skatepark de Sant Fruitós

Serà aquest dissabte 4 de setembre des de les 9 del vespre fins a les 11 de la nit

Redacció
02 de setembre del 2021
Actualitzat a les 9:59h
Vista parcial del cartell de l'acte
Vista parcial del cartell de l'acte | AjSFB
El programa Rapologia Radio, de Ràdio Sant Fruitós, dóna el tret de sortida a la segona temporada d'emissions amb una nit de concerts de rap i hip hop al nou skatepark del municipi, al polígon Casanova.

La Rap Skate Night se celebrarà aquest dissabte 4 de setembre des de les 9 del vespre fins a les 11 de la nit. Hi actuaran The Black is Nigga (Navarcles), Greendog (Manresa), Ian Rubio (Navarcles), The Soul Lyric (Sant Fost de Campsentelles) i el col·laborador del programa Sic Santa (Sabadell). Durant el festival també hi haurà micro obert per als assistents que vulguin pujar a l'escenari.

Rapologia Radio va iniciar les seves emissions aquesta passada temporada de la mà de Jose J. Medina i Sic Santa i ofereix continguts de rap, cultura hip hop, entrevistes i tota l'actualitat del panorama del rap i del món underground. La pròxima temporada també comptarà amb Balto, especialitzat amb el moviment drill.

Aquest concert organitzat per Ràdio Sant Fruitós compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i Stalow Productions. L'acte se celebrarà amb totes les mesures sanitàries vigents.