El Covisa Manresa FS supera el CN Caldes i suma la tercera victòria de pretemporada (4-5)

Els manresans van fer un partit molt complert amb un excel·lent nivell de joc durant els tres primers quarts

Imatge d'arxiu d'un entrenament del Covisa Manresa FS
Imatge d'arxiu d'un entrenament del Covisa Manresa FS | MFS
02 de setembre del 2021
Actualitzat a les 9:19h
El quart partit de pretemporada del Covisa Manresaa FS ha suposat la tercera victòria consecutiva del club manresà. En aquesta ocasió ha estat davant el CN Caldes a la seva pista, equip que ha estat el més exigent dels que s'han enfrontat fins ara els manresans, deixant al marge al Peníscola, visitant del trofeu Codines.

El Covisa Manresa ha jugat tres quarts de partit de forma excel·lent i només als últims deu minuts ha perdut el seu joc sense trobar la manera de superar al rival. Al començament, els de Pau Machado han efectuat una defensa pressionant molt forta que ha sorprès als de Xavi Pasarrius. Els dos primers gols manresans han estat obra de Manu tancant una jugada de combinació i en una acció d'estratègia finalitzada per Èric Castillo. Un gol de Manu en pròpia porta ha obert un altre cop el partit, però per acabar la primera part, Ambrós ha finalitzat una acció molt ben generada de l'equip.

Al descans amb un parcial de 1-3, els manresans han continuat efectuant una elevada pressió i amb un xut exterior, Lavado ampliat diferències al marcador amb el quart gol. Amb aquest resultat, Kalet ha estavellat una pilota al pal. Els de Caldes demostraven molta qualitat i responien amb un gol mitjançant Íker, però l'exjugador del Caldes, Terri, marcava el cinquè. Amb el parcial de 2-5, el porter Nabil va rebre el tercer desprès d'intentar aturar una esfèrica que amb molt mala sort s'introduí a la seva porteria.

Amb el partit amb el resultat de 3-5, Pasarrius va ordenar joc de porter jugador i aquest fet va trastocar els plans manresans al rebre ràpidament el quart gol a tres minuts per acabar. Amb un gol d'avantatge dels manresans, els de casa varen seguir pressionant i van estar a punt d'empatar, si no hagués estat pel peu d'Èric Castillo que va salvar una pilota sota pals.

Molt bona sensació del Covisa Manresa en un gran partit amb una elevada intensitat alternada per part dels dos equips. Ambdós conjunts varen demostrar en diverses ocasions saber superar aquesta pressió a primera línia amb una elevada qualitat de control de pilota des de la zona de defensa fins a efectuar la transició atacant.

El proper compromís serà diumenge al pavelló Olímpic de la ciutat de Reus davant el CFS Salou, també de 3a Divisió Nacional, recentment descendit de Segona Divisió B.

Dijous vinent es visitarà el Joan Gamper en partit davant el juvenil nacional del FC Barcelona i el dissabte 11 de setembre es rebrà al Santpedor per tancar la pretemporada amb set partits exigents.

CN Caldes: Pastor, Pujol, Ferran, Sergio i Sergi. / Pau, Xavi, Iker, Benach, Julian, Adrià i Reyes.

Covisa Manresa: Adil, Lavado, Terri, Ambros i Santa. / Eric Castillo, Kalet, Gerard, Manu, Vilaseca, Roc i Nabil

Àrbitre: Marius Tarres.

Gols: 0-1 Manu m.6; 0-2 Eric Castillo m. 7; 1-2 Manu pp; 1-3 Ambros m.14; 1-4 Lavado m. 22; 2-4 Iker m. 22; 2-5 Terri m. 27; 3-5 Nabil pp; 4-5 Sergi m. 39.