El nombre de pacients Covid als hospitals de Manresa es redueix, però creixen els ingressats a l'UCI

Durant la darrera setmana no s'ha produït cap defunció hospitalària a la ciutat

Unitat Covid a l'hospital Sant Joan de Déu
Unitat Covid a l'hospital Sant Joan de Déu | Althaia
31 d'agost del 2021
Actualitzat a les 14:20h
El nombre de pacients amb Covid ingressats als hospitals de Sant Joan de Déu i de Sant Andreu s'ha reduït en 6 persones des de dimarts de la setmana passada, però els pacients que requereixen cures intensives han passat de 5 a 6 en el mateix període.

Aquest dimarts hi ha 17 pacients Covid ingressats a les unitats d'aïllament de l'hospital de Sant Joan de Déu, 6 dels quals es troben a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Dimarts de la setmana passada hi havia 24 persones ingressades, 5 d'elles a l'UCI.

A l'hospital de Sant Andreu hi ha ingressades 13 persones a les unitats d'aïllament, una més que fa set dies. Durant aquest període, l'hospital ha donat 4 altes i ha rebut 5 nous ingressos. Sant Joan de Déu ha donat 15 altes hospitalàries i ha rebut 8 nous ingressos.

Cap dels dos hospitals manresans no ha registrat cap defunció aquesta des de dimarts de la setmana passada.

El risc de rebrot es manté per sobre dels 200 punts
Després d'una baixada gairebé sense aturador des del passat 21 de juliol, quan el risc de rebrot al Bages es trobava a 962 punts, l'índex comarcal s'ha estabilitzat per sobre dels 200 punts i no acaba de fer una baixada significativa.

La velocitat de contagi a 27 d'agost es trobava en 0,96 punts, i l'índex de nous contagis per cada 100.000 habitants havia baixat fins als 221,3, amb un percentatge de positivitats de 4,75%.