Manel Camp delecta el públic de la Festa Major amb una actuació compartida

Santi Arisa, Gossos, Els Convidats o la Cobla Ciutat de Manresa, entre altres, han pujat a l'escenari del parc de Can Font

Manel Camp revivint la seva època de trio, amb Max Sunyer de Pegasus
Manel Camp revivint la seva època de trio, amb Max Sunyer de Pegasus | Pere Fontanals
30 d'agost del 2021
Actualitzat el 31 d'agost a les 0:22h
Manel Camp ha tornat a mostrar la força dels seus 75 anys amb l'actuació de Festa Major que ha portat a terme aquest dilluns al parc de Cant Font amb les reserves esgotades dues vegades als pocs minuts de penjar-se a internet.

En el marc del seu projecte De Minorisa a Carst, Camp ha recordat els seus inicis amb Santi Arisa, he reinterpretat la seva experiència jazzística encapçalant el Manel Camp Trio i col·laborant amb els Pegasus, a través de Max Sunyer, i ha reviscut temps més actuals i més antics amb Gossos, els Convidats, la Cobla Ciutat de Manresa, Horacio Fumero, Àngel Cordero, Jordi Camp, Jordi Molina, Toni Xuclà i Mattew Simon.

El públic ha omplert les cadires reservades des de pocs minuts després de ser a internet, però qui no va ser a temps de fer la reserva ha agafat cadira o manta i ha seguit el concert des de fora del recinte perimetrat, a la fresca d'un vespre que fugia de l'estiu.

El parc de Can Font, una de les novetats de la Festa Major de Manresa 2021, ha viscut l'èxit de totes les seves convocatòries escèniques. Durant el calendari hi ha passat Djilandiang, Filf3rro, Amics de Dafnis Balduz i Carla Barroso, Salva Racero i Manel Camp, a banda de les activitats i visites organitzades per la Junta de la Sèquia.
 

Manel Camp, al piano. Foto: Pere Fontanals