Covisa Manresa FS supera el FS Canet (1-3) i el FS Arenys de Munt (5-2) en pretemporada

Bons partits dels manresans davant de dos equips punters de la Tercera Divisió

El Covisa Manresa FS continua la seva preparació
El Covisa Manresa FS continua la seva preparació | MFS
30 d'agost del 2021
Actualitzat a les 14:29h
El Covisa Manresa FS continua la seva preparació i aquest cap de setmana ha vençut el FS Canet a domicili (1-3) i el FS Arenys de Munt, al Maresme, (5-2) en el segon i tercer partit que ha disputat aquesta pretemporada. Tots dos equips militen a la Tercera Divisió, on són aspirants a les posicions capdavanteres.

Victòria a Canet
El Covisa Manresa FS va fer un partit complet amb un bon sistema defensiu. Desprès d'uns instants d'imprecisions, els manresans varen entrar de ple al partit donant la volta al resultat davant d'un equip molt intens. Amb un primer període amb alternatives i un segon amb més domini visitant, va arrodonir el marcador Lavado des del punt de doble penal a les acaballes del partit.

Victòria contra l'Arenys de Munt
Bon partit dels manresans en la seva tercera actuació de pretemporada. En aquesta ocasió i com el dia anterior, davant d'un punter de la Tercera Divisió. Primera part molt complerta en què el Covisa Manresa FS va sentenciar el partit i va poder fer un segon període més tranquil en què no es va ampliar el marcador fins als cinc últims minuts.

Propera prova de foc a un altre punter de Tercera Divisió, el CN Caldes. Serà el proper dimecres a pista contraria.