Lildami clou els concerts de Festa Major al Palau Firal entusiasmant els seus seguidors

L'estrena de l'espai durant la festa s'ha completat amb plens a gairebé tots els concerts

Lildami sobre l'escenari del Palau Firal
Lildami sobre l'escenari del Palau Firal | Pere Fontanals
30 d'agost del 2021
Actualitzat a les 9:33h
Damià Rodríguez, Lildami, ha tancat aquest diumenge els concerts de la Festa Major de Manresa a l'exterior del Palau Firal, amb una allau de fidels seguidors que han viscut una nit d'entusiasme i de ball a peu de cadira, i que no han deixat de cantar ni una sola peça de trap del cantant terrassenc. El públic ha arribat al Palau Firal en tots els mitjans possibles, des del servei de bus llançadora, amb cotxes particulars i, fins i tot, a peu.

Amb aquest concert s'han clos les actuacions de Festa Major al Palau Firal, escenari que s'estrenava després de l'èxit de la proposta pandèmica del Vibra Festival. Aquest diumenge, abans de Lildami, ha passat Arlet per l'escenari per a grans concerts.

Durant la Festa Major han passat pel Palau Firal Los 80 Principales, Fornax, Ítaca Band, El Quinto Carajillo i Buhos, a més a més d'Arlet i Lildami, pràcticament tots amb les reserves esgotades o gairebé esgotades.

Lildami ha entusiasmat el públic del Palau Firal amb les peces, generalment irreverents i inconformistes, dels seus dos àlbums. El terrassenc es va fer popular a partir de 2017 amb aparicions a Catalunya Ràdio i iCat FM. Aquells mateix any va ser seleccionat per a la final del Concurs Sona 9.

L'aparcament de ciment del Palau Firal s'ha consolidat com un espai ideal per a fer concerts durant l'estiu i, sobretot, en temps de pandèmia. És espaiós, allunyat del nucli urbà i obert per a tenir una bona sonoritat.
 

Concert de Lildami per la Festa Major de Manresa. Foto: Pere Fontanals