Maria Páez i Guillem Muñoz, nous pubilla i hereu de Manresa

Substitueixen Mireia Sànchez i Adrià Hervàs, que han tingut la representació, extraordinàriament, durant els dos darrers anys

Guillem Muñoz i Maria Páez, nous hereu i pubilla de Manresa
Guillem Muñoz i Maria Páez, nous hereu i pubilla de Manresa | Pere Fontanals
29 d'agost del 2021
Actualitzat a les 21:16h
Mireia Sànchez i Adrià Hervàs han deixat aquest diumenge la seva banda i faixa de pubilla i hereu de Manresa després de 2 anys fent les funcions, la representació més llarga de la història moderna de la ciutat, degut a que en el any 2020 no es va fer la nova elecció a causa de la crisi de la pandèmia.

Maria Páez i Guillem Muñoz, tots dos de l'associació sardanista Dintre el Bosc, han estat proclamats, després de la deliberació del jurat, nous pubilla i hereu de Manresa 2021. Tots dos han agraït l'elecció i Páez s'ha mostrat emocionada ja que, segons ha explicat, han viscut aquesta tradició "des de sempre a casa".

La cerimònia ha comptat amb la presència de la pubilla i l'hereu de Catalunya, i de pubilles, dames, hereus i fadrins de pobles i territoris de tot el país. L'acte s'ha celebrat aquest diumenge a la plaça Porxada amb les cadires plenes de gent i la presència dels representants de Foment de les Tradicions Catalanes, l'Agrupació Cultural del Bages, organitzadors de l'acte, de l'alcalde, Marc Aloy, i la regidora de Cultura i Festes, Anna Crespo.
 

Adrià Hervàs i Mireia Sànchez reben Maria Páez i Guillem Muñoz. Foto: Pere Fontanals