Ciclisme

La PC Navarcles-Tomàs Bellés guanya les 3 hores de resistència en BTT de Manresa

Èxit en la convocatòria de l'Esport Ciclista Manresà amb un centenar llarg d'inscrits

per Pere Fontanals, Manresa, Catalunya | 28 d'agost de 2021 a les 23:28 |
La Manbike s'ha disputat en un circuit amb moltes possibilitats | Pere Fontanals
La Penya Ciclista Navarcles-Tomàs Bellés s'ha imposat a la categoria elit de la ManBike 3 hores de resistència en BTT que s'ha disputat aquest dissabte a la tarda a l'entorn del pavelló del Nou Congost, en el marc de la Festa Major de Manresa, amb un centenar llarg d'inscrits, després que l'edició de 2020 no es va poder disputar a causa de la pandèmia. La prova ha estat organitzada per l'Esport Ciclista Manresà.

L'equip format per Melcior Faja, Guillem Muñoz i Roger Argelaguer ha completat 25 voltes al circuit, seguit de molt a prop de FerBikes Prats, The Cyclery 1, What a day team i Ton Bikes, que també han fet 25 voltes, però que les han completat més tard.


En la categoria familiar s'ha imposat Catllà Team; en les fèmines, CC Le Boulou-Manresana; en individual, Eduardo Pérez; en categoria escola, Vallès-Sant Boi; en júnior, Tomy's Webos Team; en mixt, SVC Cycling Mxt; en promoció, Mastodontes Team; en màster 30, Pucha; en veterà 40, RRBikers-IsartBikes; en veterà 50-60, Carni & Perejo; en gravel, Le Mur; en e-Bike, Bages On E-Bike, i en Local Sí, Sala Sport Bike Solo.

La competició s'ha disputat en un circuit amb trams de força pura i altres d'alta exigència tècnica, en una tarda amb una temperatura molt suau.


Aquest diumenge a partir de les 9 del matí, l'Esport Ciclista Manresa organitzarà una prova de la Copa Catalunya Infantil, també a la zona esportiva del Congost.
 

Zona d'equips i relleus a l'aparcament del Nou Congost. Foto: Pere Fontanals

 

Classificacions Manbike 2021 by La muntanya russa on Scribd

 

Participació