Successos

Rep quatre ganivetades en una baralla durant un botellot al Parc de la Seu

Abans, l'agressor, que encara no ha estat detingut, el va ruixar amb gas pebre

per Pere Fontanals, Manresa, Catalunya | 26 d'agost de 2021 a les 20:36 |
Parc de la Seu on han passat els fets | Pere Fontanals
Un jove manresà va patir quatre ferides d'arma blanca la matinada d'aquest dijous mentre participava amb nombrosos joves en un botellot al Parc de la Seu de Manresa, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a NacióManresa. El noi va rebre atenció mèdica del SEM al lloc de l'agressió i va ser traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu on li van suturar les ferides, però no va requerir hospitalització.

Els fets van passar sobre les 3 de la matinada. Segons han explicat testimonis dels fets, botxí i víctima es van discutir per culpa de la música que posaven en un Parc de la Seu que era ple de joves fent botellot. La discussió va anar a més i l'agressor va ruixar la víctima amb gas pebre sense encertar en els ulls. Altres testimonis indiquen que l'agressor va ruixar-lo amb el gas per robar-li.


Fos com fos, la víctima es va llançar sobre l'agressor i aquest va treure una arma blanca i el va tallar a la cara, al front, al clatell i a l'esquena i va fugir del lloc. Poc després arribaven els Mossos d'Esquadra i el SEM, que es va fer càrrec del ferit. Les ferides han requerit punts i grapes, però no han tingut profunditat com per a requerir cap més intervenció. El jove ha estat donat d'alta la mateixa matinada.

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets per tal d'identificar l'agressor i detenir-lo. El jove ha presentat denúncia, i diverses persones que es trobaven al Parc de la Seu, també han donat el seu testimoni a la policia catalana. 

Participació