Detingut per apunyalar dos joves a esquena, braços i coll a la plaça Milcentenari

L'agressor, de 20 anys i veí de Manresa, té nombrosos antecedents policials

Navalla trobada al presumpte agressor
Navalla trobada al presumpte agressor | PLM
Redacció
25 d'agost del 2021
Actualitzat a les 12:44h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir dimarts al migdia un veí de la ciutat de 20 anys, amb nombrosos antecedents policials, a qui se l'imputa un delicte de lesions amb arma blanca després de ser acusat de ferir amb un ganivet dues persones a la plaça Milcentenari.

A 2/4 d'1, la sala del 092 va rebre una trucada informant que al CAP Sant Andreu hi havia dos joves que estaven sent atesos d'unes lesions d'arma blanca. Els joves van relatar als agents que una estona abans, a la plaça Milcentenari, un jove els va agredir amb una navalla a l'esquena, braços i coll. Versions d'altres testimonis dels fets apuntaven que prèviament hi havia hagut una baralla amb diversos implicats en la qual haurien participat tant els ferits i com el detingut. 

Els dos joves ferits van descriure de forma molt acurada l'agressor, amb una descripció detallada de roba, tall de cabell, pentinat i tatuatges, cosa que va permetre que una altra patrulla el localitzés a la plaça Hospital en possessió d'una navalla i el detingués. El presumpte agressor és conegut pels policies per la seva habitual implicació en delictes violents i baralles.