El Girarcirc de Collsuspina torna amb força normalitat

El públic ha pogut gaudir aquest diumenge de quatre espectacles de circ

The Sullivan's va portar les seves acrobàcies al Giracirc de Collsuspina
The Sullivan's va portar les seves acrobàcies al Giracirc de Collsuspina | Toni Carrasco
Toni Carrasco
23 d'agost del 2021
Actualitzat a les 11:26h
Aquest diumenge s'ha celebrat una nova edició del Giracirc de Collsuspina, en petit format i amb tan sols quatre espectacles, degut a les limitacions de la pandèmia. Però després de l'aturada forçosa de l'any passat, aquest 2021 el públic ha tornat a veure girar espectacles de circ de primera fila i amb una important presència de gent, mantenint distàncies de seguretat, amb accés controlat, mascareta, gel hidroalcohòlic i espais de bombolles de convivència.

L'únic festival de circ de la Catalunya Central es va estrenar amb el mag Nani i el seu show Alehop Hop. Una mica més tard Jam va presentar Le Voyage, un espectacle de clown que fa referència al drama dels refugiats, de més actualitat que mai.

El Giracirc va seguir amb l'osonenca Montse Galobardes i el seu treball Ni kita de ni pon, una ninja emocional. El festival va cloure amb l'espectacle de circ de la companyia The Sullivan's amb Total Glamour, on no van faltar acrobàcies, equilibris, mini trapezi, antipodisme, malabars i molts d'altres números clàssics de circ acompanyats de bona música i molt humor. 
 

El mag Nani durant el seu show al Giracirc. Foto: Toni Carrasco