Món Sant Benet omple d'activitats el final d'agost i tot el setembre

El Monestir acollirà una desena de tallers, visites i gimcanes a les seves instal·lacions

Els tastos de vi guanyen protagonisme a Món Sant Benet
Els tastos de vi guanyen protagonisme a Món Sant Benet | FCLP
Redacció
23 d'agost del 2021
Actualitzat a les 10:11h
Món Sant Benet reinicia el calendari d'actes coincidint amb el final d'agost i l'arribada de setembre amb un munt d'activitats per a tots els gustos.

Aquest passat diumenge i el proper dissabte porta a terme l'activitat Històries de vi al Monestir de Sant Benet. El proper dissabte a 2/4 de 7 de la tarda es farà un tast de vins de l'Heredat Oller del Mas. El preu serà de 15 euros per a adults i 7 euros per a infants.

Els divendres i dissabtes a les 7 de la tarda fins al 10 de setembre, Món Sant Benet acollirà el joc de pistesEl misteri de Sant Benet. El joc dura aproximadament una hora i mitja i el preu és de 15 euros els adults i 7 euros els infants.

El dissabte 4 de setembre i el diumenge 5, a les 12 del migdia, Món Sant Benet organitzarà el taller de cuinaLes delícies d'Alícia, receptes refrescants. L'activitat té una durada d'una hora i mitja i està recomanada per a infants d'entre 5 i 12 anys. El preu és de 4 euros per a adults i de 8,5 euros per als infants.

El divendres 27 d'agost, el dissabte 11 de setembre i el diumenge 12, a les 12 del migdia, Món Sant Benet portarà a terme l'activitat Un clic al riu!, de descoberta de la biodiversitat del riu Llobregat, que es troba a tocar del monestir. La durada és d'una hora i mitja i l'activitat està recomanada a infants d'entre 6 i 12 anys. El preu és de 4 euros els adults i de 8,5 els infants.

Aquests propers dissabte 28 d'agost i diumenge 29, a les 12 del migdia, es portarà a terme la gimcana infantilExpedient Ramon Casas: La musa robada, un joc de pistes i reptes recomanat a infants d'entre 6 i 12 anys. El preu és de 4 euros els adults i de 8,5 euros els infants.

El dissabte 18 i el diumenge 19 de setembre, a les 12 del migdia, es portarà a  terme l'activitat Bon aprofit!, un taller que és novetat al programa de Món Sant Benet, i que ensenya com aprofitar restes de menjar que a vegades queden a la nevera per a donar-los un nou ús. Es tracta d'una activitat recomanada per a infants d'entre 5 i 12 anys. El preu és de 4 euros per als adults i de 8,5 euros per als infants.

Una setmana després, el cap de setmana del 25 i 26 de setembre, també a les 12 del migdia, es portarà a terme el taller Setciències a la cuina, sobre els processos que tenen lloc als fogons de qualsevol cuina. És una activitat recomanada per a infants de 5 a 12 anys. El preu és de 4 euros els adults, i de 8,5 euros els infants.

A banda, durant el que queda d'agost i tot setembre es faran les visites especials al Monestir. Durant l'agost tindran lloc els dimecres i dijous a 2/4 de 7 de la tarda, i durant el setembre, només els dijous a la mateixa hora. La durada de la visita és d'una hora i mitja i el preu és de 13 euros els adults i de 7 euros els infants.

També es portarà a terme la visitaExperiència medieval al Monestir durant el mes de setembre. Tindrà lloc els dilluns a les 12 del migdia, de dimarts a divendres d'11 del matí a 1 del migdia, els dissabtes de 2/4 d'11 del matí a 6 de la tarda i els diumenges de 2/4 d'11 del matí a 2/4 de 2 del migdia. Amb els mateixos horaris també es portarà a terme la visita Experiència modernista al Monestir.

Els dissabtes i diumenges de setembre, a 2/4 de 12 del migdia en català i a 2/4 de 2 del migdia en castellà, es portarà a terme la visitaExperiència Fundació Alícia, el laboratori sobre alimentació i ciència.

Finalment, els dissabtes i diumenges de setembre a les 11 del matí, es portarà a terme la visita Experiència medieval al Monestir per a famílies.