Castellterçol dona el tret de sortida a la Festa Major

El programa d'actes s'inicia aquest dijous i hi haurà actes al llarg de deu dies

En Peyu portarà els seus monòlegs a Castellterçol
En Peyu portarà els seus monòlegs a Castellterçol | Promocional
19 d'agost del 2021
Actualitzat a les 15:39h
Castellterçol inicia aquest dijous la seva Festa Major amb l'espectacle infantil Pallassos de fusta de la companyia Herta Frankel i cinema a la fresca amb la projecció de Little Miss Sunshine, en un programa que s'allargarà 10 dies fins al 28 d'agost.

Divendres hi haurà un Festival - demostració d'skate, l'espectacle El peix d'or de la companyia Binixiflat i l'espectacle del Festival de Titelles del Moianès Identitats de Rocamora Teatre. Dissabte començarà amb la disputa del Torneig Open Vila de Castellterçol de golf, la cursa Memorial Joan Casanovas, una simultània d'escacs infantil, una matinal de futbol base, repic de campanes, la cercavila de gegants i nans, el pregó de la Festa Major a càrrec de Glòria Mascaró, la presentació del llibre La dansa i el ball del ciri, el joc Kahoot: Coneixes Castellterçol?, i l'espectacle de foc.

Diumenge continuaran els campionats de golf i d'escacs, i es farà el bateig dels Bandolers de Castellterçol. La jornada seguirà amb vuit tallers d'art a triar, la missa de Festa Major, el ball del ciri i la dansa de Castellterçol, el partit de futbol de Festa Major, una audició de sardanes i l'espectacle Peix de la companyia Hotel Iocandi.

Dilluns es farà una gimcana familiar, el concert de Pérez, Fumero, Arnedo & Lucía Fumero, la dansa de Castellterçol i el ball del ciri, un partit de futbol de veterans i un concert d'El Pony Pisador.

Dimarts serà l'hora d'inaugurar el Mur alliberat, l'espectacle Laser Tag, contes per a infants, el concert d'Els Havanerus de l'Esquirol i la cercavila nocturna de gegants. Dimecres començarà amb el concert líric d'Èlia Farreras i Hug Vilamala, contes per a adults, la conferència No ens fareu espanyols i els monòlegs d'en Peyu amb L'home orquestra.

Dijous tindrà lloc un campionat de tennis taula, contes per a infants i el concert de Miops. Divendres hi haurà contes per a adults i el concert de l'Orquestra Trama. I finalment dissabte la Festa Major acabarà amb la caminada popular i la Mostra de Vins i Caves d'arreu de Catalunya.
 

Programa de la Festa Major de Castellterçol 2021 by La muntanya russa on Scribd