Santa Maria d'Oló engega la Festa Major que s'allargarà fins dimarts

El programa inclou concerts de l'Orquestra Mitjanit, dels S'Temple Bar i els monòlegs d'en Peyu

19 d'agost del 2021
Actualitzat a les 15:33h
La Festa Major d'Oló del 2021 no tindrà pregó per les mesures sanitàries
La Festa Major d'Oló del 2021 no tindrà pregó per les mesures sanitàries | AjSMO
Santa Maria d'Oló inicia aquest dijous la seva Festa Major, que s'allargarà fins al proper dimarts, amb l'Orquestra Mitjanit, els S'Temple Bar i en Peyu com a plats forts del programa, però amb molta música, escena, actes infantils, esportius i de cultura popular.

Aquest dijous, la programació començarà amb Els Carbonell, música i poesia, un espectacle de poesia i música de petit format, creat pel Sergi Carbonell i el seu pare, el director i professor de teatre Janot Carbonell.

La Festa Major continuarà divendres amb jocs de cucanya, el concert dels Cantants de Millenium Grup, i el de Alèrgicas al Polen i l'Orquestra Tropical. Dissabte començarà amb una cursa d'orientació, el taller Jocs gegants d'aigua i de fusta, el repic de campanes, un campionat de botifarra, un campionat de bubble football, una competició de frikijocs seguit d'un sopar de carmanyola i el concert de l'Orquestra Mitjanit.

El diumenge començarà amb l'espectacle infantil Tocant el cel de la companyia Cacauet Teatre, un partit de futbol entre solters i casats, una audició de sardanes amb la Cobla de Terrassa, i el dia acabarà amb el monòleg del Peyu a L'home orquestra.

Dilluns al matí hi haurà espectacle de clowns amb Juguem Clown Gestual de la companyia Expressa't, les actuacions musicals de Gemm Sol i Itzipa, en el marc del 010 Estiu Fest, i finalment, el concert dels S'Temple Bar.

Finalment, el dimarts tindrà una caminada matinal pel terme municipal, un concert de cançons de taberna de mar i muntanya, i els actes acabaran amb cinema a la fresca amb la projecció d'un curtmetratge d'Oló i de pobles del Moianès realitzat per alumnes de l’Escola Internacional de Cinema del Moianès.
 

Programa de la Festa Major de Santa Maria d'Oló 2021 by La muntanya russa on Scribd