Sant Feliu Sasserra tancarà el cicle Intrús. Jazz pel forat del pany

El cicle programa deu concerts professionals a municipis del Lluçanès i incorpora noves disciplines artístiques

Magalí Sare & Manel Fortià seran els encarregats de donar el tret de sortida al cicle Intrús
Magalí Sare & Manel Fortià seran els encarregats de donar el tret de sortida al cicle Intrús | Promocional
Redacció
19 d'agost del 2021
Actualitzat a les 11:29h
El cicle Intrús. Jazz pel forat del pany es consolida al Lluçanès en la seva quarta edició. Inclourà deu concerts i incorporarà, en tres de les propostes, noves disciplines artístiques combinades amb la música, com són la poesia, la dansa i la pintura. El cicle, organitzat per l'Escola de Música i Arts del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès, té com a objectiu donar a conèixer propostes musicals professionals i, alhora, realçar el patrimoni arquitectònic dels municipis on es duu a terme.

Arrencarà el proper 5 de setembre a Alpens i, fins al 24 d'octubre, es traslladarà a Prats de Lluçanès, Sobremunt, Lluçà, Sant Boi de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Olost, Oristà, Perafita i Sant Feliu Sasserra. El tancament del cicle es farà al municipi bagenc amb el concert de Elisabet Raspall World Trio. Serà el 24 d'octubre a les 12 del migdia a la plaça de l'Església.

La quarta edició de l'Intrús. Jazz pel forat del pany comptarà amb d'estils i formacions molt variades, que van des del jazz més clàssic fins a projectes més atrevits i innovadors. Enguany hi haurà deu propostes, tres més que l'any passat.

A més, una de les principals novetats serà la incorporació, en tres dels concerts, de noves disciplines artístiques combinades amb la música, com la poesia, la dansa i la pintura. Concretament seran els concerts de Dones en vers, el 12 de setembre a Prats; Trio C-15, el 10 d'octubre a Oristà; i Blues in the dark, el 19 de setembre a Sobremunt.

Paral·lelament, com en les anteriors edicions, l'associació de productors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula, sortejarà un lot de productes locals entre els assistents a cadascun dels concerts.