Mercè Mas guanya la Copa Ibérica en BR-50 varmint lleuger i fa rècord d'Espanya

La tiradora del Club Tir Precisió va encapçalar la representació manresana que va guanyar la modalitat en la classificació per equips

Els tiradors manresans Josep Perarnau, Mercè Mas, Anna M. Herrera i Josep Bertran
Els tiradors manresans Josep Perarnau, Mercè Mas, Anna M. Herrera i Josep Bertran | CTP
Redacció
18 d'agost del 2021
Actualitzat a les 17:42h
La tiradora del Club de Tir Precisió de Manresa Mercè Mas, es va proclamar campiona en BR-50 varmint lleuger de la III Copa Ibérica que es va disputar aquest cap de setmana a les instal·lacions del camp de tir Los Jardines de Villaralbo, a la província de Zamora. Mas va fer una puntuació de 750,31 punts, que alhora significa nou rècord d'Espanya en aquesta modalitat.

En aquesta mateixa prova, els també tiradors del club manresà, Josep Perarnau, Anna M. Herrera i Josep Bertran, es van classificar en els llocs 3r, 4rt i 7è. Aquests bons resultats li van valdre al Club de Tir Precisió de Manresa encapçalar la classificació per equips.

Pel que fa a la modalitat de varmint pesat, Mercè Mas es va adjudicar al 7è lloc, Josep Perarnau va ser 8è, Josep Bertan va ser 11è i Anna M. Herrera, 18a. En aquesta modalitat, el Club de Tir Precisió de Manresa es va adjudicar la tercera posició.