El PSC s'obre als grups de l'Ajuntament de Navarcles per «trobar una nova fórmula de govern»

Els socialistes estan convençuts que l'actual govern té "diferències insalvables, posicionaments contraris i treball disgregat"

La cap del PSC a Navarcles, Sònia Hernández
La cap del PSC a Navarcles, Sònia Hernández | Arxiu particular
Redacció
16 d'agost del 2021
Actualitzat a les 23:25h
El PSC de Navarcles contactarà amb tots els grups municipals de l'Ajuntament per "trobar una nova forma de govern" després de la crisi destapada per la intervenció de la regidora de la CUP Ylènia Morros, que dissabte va interrompre un espectacle de la Festa Major a l'interpretar que l'humorista feia broma de la diversitat sexual.

Aprofitant aquest episodi, els socialistes es mostren convençuts que l'actual govern té "diferències insalvables, posicionaments contraris i treball disgregat", tot atenent els comunicats emesos pels grups del govern municipal.

El PSC recorda que fa tres mesos va plegar un regidor d'Ara Navarcles, i que la pròpia regidora Ylènia Morros ja havia entrat el maig de 2020 per una renúncia anterior d'un regidor de la CUP. "Tenim doncs, un nou canvi en el cartipàs, just a menys de dos anys de final del mandat quan més treball i eficàcia ha de tenir el govern municipal", lamenten.