El Montepio tanca l'exercici 2020 amb 52.000 euros de benefici

El nou pla estratègic a tres anys preveu augmentar els serveis a les persones associades més enllà de l'àmbit de la conducció

Redacció
11 d'agost del 2021
Actualitzat a les 12:33h
Seu del Montepio a Manresa
Seu del Montepio a Manresa | GSV
El Montepio va presentar els resultats anuals del 2020 a la l'assemblea de socis celebrada de forma telemàtica el passat 28 de juny. A l'assemblea de l'entitat, presidida per Llorenç Juanola, es van presentar els comptes anuals corresponents a l'exercici 2020 que es van tancar amb un benefici de 52.896 euros, dels quals 12.313 euros corresponen a la corredoria d'assegurances. Tot i les dificultats pel tancament i la Covid, el Montepio va poder mantenir en tot moment l'atenció a les persones, tant de forma telemàtica com presencial.

Cal destacar que en els mesos més durs del confinament es va fer un seguiment especial dels mutualistes més vulnerables, coordinats amb els serveis socials dels ajuntaments de Manresa i Berga, i es va col·laborar amb Althaia i l'hospital de Sant Bernabé de Berga.

Dins del pla estratègic de l'entitat hi haurà una aposta decidida per a una mobilitat sostenible, així com l'augment de serveis adreçats a les persones. El passat mes de febrer ja es va posar en marxa el servei de lloguer de cotxe elèctric compartit (carsharing) i ben aviat es presentaran nous serveis per donar encara més valor a la quota de Montepio.

Com a novetat significativa cal destacar l'anunci de la constitució de la Fundació Montepio Sant Cristòfol Manresa-Berga Fundació Privada, amb l'objectiu de promoure projectes que puguin tenir un impacte de millora en el nostre àmbit territorial. La Fundació es presentarà i començarà a treballar la propera tardor un cop definides les seves prioritats estratègiques.