Navarcles engega la seva Festa Major, que s'allargarà fins al 15 d'agost

L'acte esportiu "Navarcles també es mou en femení" i el concurs de pesca donen el tret d'inici a la Festa Major de Navarcles 2021

Participants a l'acte esportiu solidari per a dones
Participants a l'acte esportiu solidari per a dones | AjNvc
Redacció
09 d'agost del 2021
Actualitzat el 10 d'agost a les 9:18h
L'edició 2021 de la Festa Major de Navarcles ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana amb un calendari d'activitats per a tots els públics i adaptats a l'escenari de la Covid-19. Aquest diumenge, els navarclins han pogut participar de les primeres dues activitats de la Festa Major: el tradicional concurs de pesca per a adults i la primera edició de l'acte esportiu solidari per a donesNavarcles també es mou en femení.

Navarcles també es mou en femení, que s'ha valorat molt positivament per part de l'organització, buscava ser un acte on les dones i l'esport fossin protagonistes, donant visibilitat a una combinació que encara no compta amb suficient rellevància pública.

Les participants en l'acte esportiu podien escollir entre les modalitats de ciclisme, córrer, caminada i pàdel, on un 50% dels ingressos de les inscripcions es dedicaran al Club Ciclista Baix Ter, pioner en el ciclisme professional femení i impulsor de l'equip Massi Tactics. L'acte Navarcles també es mou en femení ha comptat amb la participació d'una de les membres de Massi Tactics, Martina Moreno.

Més enllà dels dos primers actes de Festa Major d'aquest diumenge, les activitats continuaran a partir de l'11 d'agost i s'allargaran fins al 15 d'agost, amb limitacions, sovint amb inscripció prèvia i amb totes les mesures anti-Covid necessàries. Des de l'Ajuntament de Navarcles s'assenyala que, tot i que el format de la Festa Major no és el que haguessin volgut, s'ha volgut preservar la salut de la ciutadania, presentant una programació compatible amb la situació epidemiològica. 

Així, per tal de poder complir amb les necessitats del moment, les activitats de la Festa Major 2021 s'han hagut de presentar a última hora. Des del consistori s'anima a tota la ciutadania a participar dels actes de la Festa Major i es fa també una crida a la responsabilitat per evitar l'avenç de la pandèmia.
 

Programa de la Festa Major de Navarcles 2021 by La muntanya russa on Scribd