Dos detinguts en una baralla a la plaça Major de Manresa amb les terrasses plenes de gent

Els detinguts també han agredit el policia de guàrdia que hi havia a la plaça quan ha intentat separar-los

La plaça Major amb les terrasses plenes de gent poc després de la baralla
La plaça Major amb les terrasses plenes de gent poc després de la baralla | Pere Fontanals
07 d'agost del 2021
Actualitzat el 09 d'agost a les 10:57h
La Policia Local de Manresa ha detingut dos joves de 28 i 24 anys veïns de Roses i Manresa aquest dissabte al vespre que havien participat en una baralla a la plaça Major, just en el moment en què les terrasses dels bars es trobaven plenes de gent, segons han explicat diversos testimonis a NacióManresa. Quan l'agent del lloc de la plaça s'ha acostat a ells per separar-los de la zona de terrasses, a més, l'han agredit.

A l'espera de confirmar els detalls oficialment amb la policia diumenge al matí, els fets haurien passat sobre 2/4 d'11 del vespre quan tres persones han iniciat una baralla a la zona de les terrasses dels establiments de la plaça i han començat a molestar les persones que hi havia. L'agent que està fix a la plaça s'ha dirigit a ells i ha aconseguit emportar-se'ls fins a la part de l'entrada de l'ascensor on, de cop i volta, han agredit el policia. Algunes de les persones que hi havia consumint a la terrassa s'ha llançat sobre l'agressor i l'ha reduït i el policia ha retingut l'altre fins l'arribada de més patrulles policials. Al sentir els senyals acústics, un dels joves ha sortit corrent i ha pogut fugir.

Els agents han rebut alguna empenta, i un dels joves ha clavat una puntada de peu a una cadira d'una terrassa que gairebé impacta amb persones que es trobaven sopant a la plaça. Els dos joves, que tenen nombrosos antecedents, han estat finalment detinguts. Els Mossos d'Esquadra han arribat quan la Policia Local ja havia practicat les dues detencions.