El CE Manresa perd als penals contra el Sant Andreu i no serà a la final de l'Històrics (1-1)

Els manresans han completat un magnífic torneig i han estat eliminats sense patir cap derrota en els partits disputats

El CE Manresa cau contra el Sant Andreu als penals
El CE Manresa cau contra el Sant Andreu als penals | Torneig d'Històrics
Pere Fontanals
07 d'agost del 2021
Actualitzat a les 21:38h
El CE Manresa no serà a la final del Torneig d'Històrics després d'haver empatat aquest dissabte contra el Sant Andreu 1-1, a les semifinals, però haver caigut als penals (3-5). D'aquesta manera, els manresans han completat una magnífica participació en la seva estrena en el degà dels torneigs d'estiu de Catalunya. El CE Manresa va guanyar els dos partits del seu grup, sent l'únic equip que ho va aconseguir, i ha quedat eliminat als penals.

El partit d'aquest dissabte se li ha posat d'esquena als manresans al minut 20 amb un gol de Sergio Mulero. Tot i que les ocasions per als jugadors del CE Manresa han sovintejat, no ha estat fins al minut 80 que han pogut empatar gràcies a un penal transformat per Javi López.

Un cop acabats els 90 minuts reglamentaris, els penals han donat la victòria al Sant Andreu.