comerç

Ajuntament i Diputació subvencionen amb 5.000 euros la UBIC de Cardona

L'associació de comerciants continuarà professionalitzant la gestió de l'associació per fer-la més competitiva

per Redacció, 6 d'agost de 2021 a les 07:35 |
Signatura del conveni entre UBIC i Ajuntament de Cardona | AjCdn
L'Associació de Botiguers i Comerciants de Cardona (UBIC) i l'Ajuntament de Cardona han renovat el conveni de col·laboració que fa possible la contractació de serveis professionals que s'encarreguin de dinamitzar el comerç amb la finalitat de consolidar el comerç de proximitat local. El consistori atorgarà, en aquest sentit, un ajut de 5.000 euros a la UBIC, dels quals la Diputació de Barcelona n'aporta 2.500. La UBIC aportarà 2.500 euros més.

Aquest és un recurs per a fomentar la concertació público-privada entre Ajuntament, Diputació i botiguers i comerciants en la gestió de les accions que es desenvolupin en el marc d'un programa de dinamització comercial.


La UBIC manifesta la voluntat de continuar professionalitzant la gestió de l'associació per fer-la més competitiva, a través d'aquesta figura que es responsabilitzi de la dinamització comercial.

En la gestió per fer possible aquest conveni també hi ha tingut un paper important el suport tècnic de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. 

 

Participació