obres

Sant Fruitós de Bages finalitza les obres de millora dels seus polígons

Les actuacions inclouen millores en la mobilitat, l'aigua i la seguretat

per Redacció, 5 d'agost de 2021 a les 12:23 |
Millores a l'asfaltatge d'un polígon de Sant Fruitós | DiBa
Sant Fruitós de Bages ha finalitzat les obres de millora dels polígons Sant Isidre, Riu d'Or Casa-Nova i La Bòbila, en el marc de la segona edició del Pla de Modernització de Polígons que impulsa la Diputació de Barcelona. Aquestes actuacions executades suposaran millores en la mobilitat, la seguretat i la sostenibilitat ambiental d'aquests polígons industrials del municipi. Tindran impacte directe a les 195 empreses d'aquests polígons, que ocupen un total de 1.964 persones treballadores.

Les actuacions executades han inclòs millores en la mobilitat, amb la pavimentació de la calçada (senyalització), una rotonda interna i la delimitació aparcament de cotxes; millores en les instal·lacions de clavegueram; i millores en la seguretat, amb la instal·lació de 9 emplaçaments amb 21 càmeres instal·lades, un dels quals amb energia fotovoltaica.


El cost total del projecte de millora dels polígons de Sant Fruitós de Bages ha estat de 385.542,99 euros, dels quals 268.542,99 euros han estat aportats per la Diputació de Barcelona (70%) i la resta pel consistori municipal (117.000 euros, 30%).

En el marc del Pla de Modernització de Polígons d'Activitat Econòmica, la Diputació de Barcelona ha atorgat un total de 30 milions d'euros, en dues edicions: a la primera, atorgada durant els mesos de maig i juny de 2018, van rebre subvenció 22 projectes (17 projectes específics –PE- i 5 plans integrals –PI-), i a la segona, atorgada el mes de març de 2019, 27 projectes més (22 PE i 5 PI). El Pla té l'objectiu de modernitzar els polígons en matèria d'infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores.

 

Participació