Donació

El Rotary Club de Manresa-Bages dona sis mànegues a l'ADF Pla de Bages

L'entitat dona suport al grup de voluntaris que ajuda els Bombers en el marc de la campanya d'estiu de prevenció i extinció d'incendis

per Redacció, 5 d'agost de 2021 a les 10:32 |
Donació de sis mànegues del Rotary a la Federació d'ADF | RCMB
El Rotary Club de Manresa-Bages ha fet una donació de sis mànegues a l'ADF Pla de Bages aquest dijous al matí en el marc d'una trobada al Palau Firal de Manresa. La donació permetrà renovar part del material amb què treballaven fins ara les Agrupacions de Defensa Forestal del territori en una campanya d'estiu de prevenció i extinció d'incendis especialment complicada. En concret, el Rotary Club de Manresa-Bages ha entregat sis mànegues de darrera generació de 25 metres cadascuna.

La presidenta del Rotary-Club de Manresa Bages, Montserrat Cullerés, ha destacat la "gran feina que fan les ADF al territori amb el seu compromís i dedicació desinteressades". Per la seva part, les ADF Bages-Moianès han agraït la donació que servirà per renovar les mànegues que havien quedat malmeses en les tasques d'extinció de l'incendi que fa afectar dies enrere les comarques de l'Anoia i de la Conca de Barberà.

 

Participació