Tot el sistema va deixar desprotegida la víctima del feminicidi de Sant Vicenç

Els Mossos no hi van veure risc, la Fiscalia es va oposar a una ordre d'allunyament, el jutge no va veure cap element per acordar una mesura de protecció i el forense tampoc no va detectar res rellevant

Punt d'accés a la zona on es va cometre el delicte
Punt d'accés a la zona on es va cometre el delicte | Nia Escolà
Redacció
04 d'agost del 2021
Actualitzat a les 12:31h
Els indicadors dels Mossos d'Esquadra per a casos de violència masclista van fallar en el cas de la dona de 30 anys de Terrassa presumptament assassinada per la seva parella divendres passat en un accés de la carretera BV-1229 al terme municipal de Sant Vicenç de Castellet, segons informa el diari Ara. La policia catalana no hi va veure risc, i la Fiscalia es va oposar a una ordre d'allunyament després que ella, l'abril, presentés una denúncia per violència verbal.

Segons les fonts consultades per l'Ara, el jutge de violència contra la dona de Terrassa, que també tramitava el divorci de la parella, no va veure cap element per acordar una mesura de protecció i el forense tampoc no va detectar res rellevant.

Tal i com havia informat NacióManresa, el judici ja tenia data i havia de celebrar-se el proper mes d'octubre. Juntament amb la denúncia, la víctima també havia tramitat la demanda de divorci.