El pianista Daniel Ligorio tancarà el 38è Festival Francesc Viñas de Moià diumenge

Al matí interpretarà "Cuatro estaciones porteñas a Broadway" d'Astor Piazzolla i a la tarda oferirà una masterclass

Daniel Ligorio tancarà el Festival Viñas de Moià
Daniel Ligorio tancarà el Festival Viñas de Moià | Promocional
Redacció
31 de juliol del 2021
Actualitzat a les 17:32h
Aquest cap de setmana culmina la 38a edició del Festival Internacional de Música Francesc Viñas de Moià amb un artista molt estimat a Moià, el pianista Daniel Ligorio, que oferirà un recital matinal on interpretarà Cuatro estaciones porteñas a Broadway d'Astor Piazzolla, i una masterclass oberta al públic a la tarda. 

Cuatro estaciones porteñas a Broadway és un homenatge al genial bandoneonista i compositor argentí Astor Piazzolla. Aquest 2021 es compleixen 100 anys del seu naixement a Mar del Plata. Les tres obres que presenta aquest programa són fruït de traslladar la música popular a un llenguatge i una escriptura per al gran auditori, l'escriptura del propi George Gershwin és una posta en escena clàssica del llenguatge popular que s'estava desenvolupant als carrers i que posaren les bases del jazz actual. Leonard Bernstein utilitzà els ritmes llatins i les danses nord-americanes per a la seva partitura de West side story, i la passió, la nostàlgia, les harmonies del tango argentí les va saber traslladar Astor Piazzolla a un nou llenguatge, que ell denominà "música contemporània argentina" ja que va voler evolucionar la idea clàssica del tango (cosa que li ocasionà severes crítiques).

El concert tindrà lloc a les Faixes aquest diumenge a les 11 del matí. L'entrada tindrà un preu de 20 euros (15 per als socis de les Joventuts Musicals). La masterclass de piano oberta al públic, serà a les 3 de la tarda.
Arxivat a