Manresa 2022

L'Ajuntament presenta els eixos de Manresa 2022 al Pare General dels jesuïtes

Coincidint amb la festivitat de Sant Ignasi de Loiola, Arturo Sosa presidirà aquest dissabte al vespre l'eucaristia d'obertura de la Porta del Jubileu de Manresa

per Redacció, 31 de juliol de 2021 a les 12:43 |
Reunió d'Arturo Sosa amb representants municipals i de la Cova | AjM
El sacerdot veneçolà Arturo Sosa Abascal, màxim responsable de la Companyia de Jesús a nivell mundial, s'ha reunit aquest dissabte al matí amb l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, i el regidor de Turisme i Projecció de Ciutat i responsable de Manresa 2022, Joan Calmet

En la reunió s'ha parlat dels eixos bàsics de la commemoració dels 500 aniversari de l'estada de Loiola a la ciutat, que se celebra l'any vinent i en el marc del qual s'està preparant el projecte Manresa 2022 i l'Any Jubilar Ignasià. Durant la trobada s'ha parlat de detalls del programa de la commemoració i del que representarà per la ciutat, per conjunt de la societat i també per la comunitat jesuïta.


A la trobada hi ha estat present també el director del Secretariat Diocesà de Relacions Interreligioses, Joan Hernández, que col·labora en l'organització d'alguns actes de Manresa 2022; Lluís Magriñà, superior de la Cova de Manresa, i Antonio España, provincial de la Companyia de Jesús a l'estat espanyol.

El pare Arturo Sosa, Pare General de la Companyia de Jesús des del 2016, ja es va reunir amb una delegació de l'Ajuntament de Manresa, a Roma, l'any 2017. Sosa és a Manresa per presidir des de la Cova, aquest dissabte al vespre, coincidint amb la celebració de la festivitat de Sant Ignasi de Loiola, l'eucaristia d'obertura de la Porta del Jubileu de Manresa. També beneirà els mosaics creats per l'artista Marko I. Rupnik a l'església del santuari.


 

Participació