Manresa 2022

El Baseball Club Manresa organitzarà un torneig amb equips dels EUA en el marc de Manresa 2022

La finalitat de l'esdeveniment serà rebre a la ciutat tots aquells amants del beisbol mundial que vulguin aprofundir en la figura d'Ignasi de Loiola

per Redacció, 31 de juliol de 2021 a les 10:45 |
Carles Fernàndez i Agustín Oulton presentant l'esdeveniment | BCM
Com a part de les celebracions de el 500 aniversari de l'arribada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa, el Baseball Club Manresa organitzarà juntament amb l'empresa Varsity Sports & Educational Tours, el Manresa Baseball Cup 2022.

El torneig es durà a terme en el camp de beisbol de Manresa els dies 10, 11, i 12 de juny de 2022 amb la participació de l'equip de Manresa i diversos equips de beisbol de diferents universitats dels Estats Units d'Amèrica.


A més de la competició esportiva, la finalitat de l'esdeveniment serà rebre a Manresa tots aquells amants del beisbol mundial que vulguin aprendre més sobre Sant Ignasi i recórrer els llocs històrics de la ciutat i la resta de Catalunya en els quals Ignasi de Loiola va viure i va aprofundir seva transformació fa 500 anys.

Carles Fernández, director esportiu del club, i Agustín Oulton, director de Varsity, es van reunir dijous al camp de beisbol del Congost per visitar les instal·lacions i donar inici a les activitats de promoció de l'esdeveniment.


Agustín Oulton va comentar que "fem servir a l'esport com a mitjà per unir el món. Segurament serà una experiència inoblidable per a aquells visitants amants del beisbol i sobretot per als seguidors de Sant Ignasi. Per als Manresa Dracs serà una oportunitat única per competir internacionalment i fer amics per tota la vida, sent a el mateix temps ambaixadors de la seva ciutat pel món sencer. Apuntem a començar al juny de 2022 i repetir fent créixer l'esdeveniment".

 

Participació