Festa Major de Sant Salvador de Guardiola

La Festa Major de Sant Salvador de Guardiola manté un programa atractiu tot i les restriccions

Hi haurà concerts, teatre, cultura popular, esports, cinema, màgia i aigua

per Redacció, 31 de juliol de 2021 a les 10:07 |
La primera setmana d'agost arribarà la Festa Major de Sant Salvador de Guardiola | AjSSG
Sant Salvador de Guardiola celebrarà del 5 al 8 d'agost la seva Festa Major 2021. A causa de la crisi de la Covid-19, serà una festa sense servei d'alimentació ni begudes, per garantir el compliment de totes les mesures de seguretat sanitària establertes pel Procicat. La programació inclou un gruix d'activitats que tindrà com a grans al·licients la música, amb els concerts d'Ebri Knight, les Anxovetes, l'Orquestra Junior's i Ambauka; el teatre amb l'espectacle Asteroid; i la cultura popular, amb les matinades i les balladetes dels gegants. A més, també hi haurà autocinema, la matinal esportiva, un espectacle de màgia, i el tobogan aquàtic.

La festa gran torna així aquest any al carrer, seguint totes les mesures sanitàries vigents, i amb un escenari principal, la Pista del Pavelló Municipal d'Esports, que tindrà l'aforament limitat. Aquesta programació s'ha gestat en el si de la comissió de Festa Major de Sant Salvador integrada per veïns, veïnes del municipi i representants de les diferents entitats.


Començarà el 5 d'agost


El tret de sortida oficial de les celebracions tindrà lloc el dijous 5 d'agost amb el pregó de Festa Major, a càrrec de l'alcaldessa Georgina Mercadal Viñals, i seguit del concert d'havaneres amb les Anxovetes. Alhora que el mateix dijous hi haurà un tastet de meditació organitzat pel Centre Budista i les classificatòries d'Escalèxtric a la Masia del Calvet.


Divendres 6 d'agost, diada de Sant Salvador, arrencarà amb unes matinades a càrrec del grup de grallers MúsX, seguides de l'ofici de Festa Major, i el retorn al carrer dels gegants Salvador i Gràcia. A la tarda, es podrà gaudir de la realitat virtual a la Sala, com també d'un espectacle de màgia a càrrec del bagenc Mag Caru. Per arrodonir la jornada, al vespre hi haurà el concert jove amb el grup Ebri Knight.

Seguint la programació, el dissabte 7 d'agost, arrencarà amb la matinal esportiva, un seguit d'activitats, torneigs i competicions de diferents disciplines esportives. Al vespre, serà el torn de l'espectacle familiar Asteroid i l'Orquestra Junior's que oferiran el seu concert de versions.

Diumenge 8 d'agost, començarà amb l'actuació en remull d'Ambauka, amb el seu espectacle Bassal Rock, seguit del tobogan instal·lat al carrer Serra d'Or. Per tancar la festa, podrem gaudir de l'autocinema amb la pel·lícula familiar Inside Out.
 

Programa de la Festa Major de Sant Salvador de Guardiola by La muntanya russa on Scribd

 

Participació