La Festa de Sant Ignasi aplega 55 parades i nou ignasis i ignàsies

Les restriccions per la Covid han impedit el tradicional sopar, però la resta del programa s'ha pogut desenvolupar sense problemes

Espectacle infantil al Portal de Sobrerroca
Espectacle infantil al Portal de Sobrerroca | Pere Fontanals
31 de juliol del 2021
Actualitzat a les 9:54h
La Festa de Sant Ignasi ha omplert el carrer Sobrerroca, Sant Miquel, la plaça Major i voltants amb 55 parades de tots els gustos en una edició a les portes dels 500 anys de l'estada d'Ignasi de Loiola a Manresa i que celebrarà l'acte litúrgic a la Cova que aquest dissabte obrirà la Porta del Jubileu amb la presència dels principals responsables dels jesuïtes al món.

La festa s'ha celebrat amb normalitat, seguint les mesures per lluitat contra la Covid, però amb només el tradicional sopar anul·lat per aquest motiu. La resta del programa s'ha pogut portar a terme sense problemes. Espectacles infantils al portal de Sobrerroca, visites guiades i la botifarrada.

A més, la festa també ha tingut un record per a les persones que es diuen Ignasi o Ignàsia amb la tradicional Ignasiada. Nou persones han passat per l'Oficina de Turisme on han rebut obsequis relacionats amb Manresa 2022.