El Consell Comarcal condemna el crim presumptament masclista de Sant Vicenç

Manifesta el seu suport als familiars i amics de la dona assassinada i reitera el seu compromís amb una societat justa i lliure de violències masclistes

Zona on ha aparegut la dona calcinada. Imatge del 30 de juliol del 2021. (Horitzontal)
Zona on ha aparegut la dona calcinada. Imatge del 30 de juliol del 2021. (Horitzontal) | Nia Escolà
Redacció
30 de juliol del 2021
Actualitzat a les 14:36h
El Consell Comarcal del Bages expressa la seva tristesa i consternació i condemna de manera enèrgica el crim presumptament masclista d'aquesta nit de divendres a Sant Vicenç de Castellet. Els fets tràgics han provocat la mort de dues persones en una situació que es considera molt greu.

El Consell Comarcal del Bages manifesta el seu suport als familiars i amics de la dona assassinada i reitera el seu compromís amb una societat justa, lliure de violències masclistes i defensa de la igualtat. L'ens considera que cal continuar treballant i centrant els esforços des de tots els àmbits de la societat "per evitar que es produeixin aquests fets que són del tot inadmissibles".

El Consell Comarcal del Bages dona suport i s'afegeix a la concentració ciutadana convocada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet aquest divendres al vespre a les 20.00 hores en què es farà un minut de silenci.