L'EPSEM participa a la MotoStudent i acaba la competició amb bons resultats

L'equip, que participava per primer cop en aquesta competició, va poder presentar i competir amb el seu prototip, la SRT-01, a Motorland Aragón

Estudiants de la UPC Manresa amb la seva SRT-01
Estudiants de la UPC Manresa amb la seva SRT-01 | UPC
Redacció
30 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:03h
Del 15 al 18 de juliol va tenir lloc la VI edició de la MotoStudent a Motorland Aragón i hi van participar equips d'universitats de diversos països. Synergy Racing Team, l'equip format per vuit estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) al seu campus de Manresa, era la primera vegada que hi participaven i ho van fer amb l'SRT-01.

Tot i ser el primer any i havent travessat una pandèmia mundial, l'equip ha aconseguit competir en aquesta exigent edició arribant a assolir la posició 21 de 37 pel que fa a motocicletes de combustió.

Destacar el bon paper realitzat per l'equip que en la seva primera participació ha pogut gaudir de tots els dies de competició, superant les verificacions administratives, tècniques i dinàmiques i arribant a competir en pista amb equips de molt alt nivell. Aquests resultat ratifica l'esforç, les ganes i el compromís que han tingut els membres de l'equip en competició i afirma un futur sòlid per l'equip, que ja pensa en el següent prototip, la SRT-02.