Obert el procés de licitació per a la redacció i direcció d'obra de la nova escola de Fonollosa

El total dels honoraris tècnics per a la redacció i la direcció de l'obra és de 93.756,51 euros + IVA

Redacció
30 de juliol del 2021
Actualitzat a les 10:55h
Vista aèria de l'Escola de Fonollosa
Vista aèria de l'Escola de Fonollosa | AjFnll
Aquest dijous s'ha obert la licitació per a la redacció del projecte i la direcció d'obra de les obres de la nova Escola de Fonollosa. L'objecte d'aquestes bases és la regulació del concurs de projectes per a la redacció del Projecte bàsic i executiu i estudi de seguretat i salut i posterior direcció d'obres en missió completa de la remodelació i ampliació de l'Escola Municipal Fonollosa. 

L'objectiu principal d'aquest projecte ha de ser dotar el centre d'unes noves instal·lacions i enderrocar o desmuntar totes aquelles que es trobin en una situació deficient o de provisionalitat. Al mateix temps, el projecte ha de permetre ampliar l'espai de pati i reordenar la zona d'equipaments escolars, de tal manera que es faciliti l'accés al centre i es millorin els espais del pati. 

El sistema de concurs serà un concurs de projectes a dues voltes. De la primera volta en sortiran les 5 millors propostes, les quals passaran a una segona volta, d'on en sortirà el despatx d'arquitectes guanyador. Cada un dels 5 seleccionats a la primera volta rebran una compensació econòmica.

El total dels honoraris tècnics per a la redacció i la direcció de l'obra és de 93.756,51 euros + IVA i els interessats tenen fins el dia 12 de setembre a les 14.00h per presentar les propostes.