La Fundació Jesús Serra i l'Ajuntament del Pont determinen els beneficiaris de les beques universitàries

En honor al fundador del Grup Catalana Occident, nascut a la població i que també és fill predilecte del municipi

Redacció
30 de juliol del 2021
Actualitzat el 31 de juliol a les 16:08h
Ajuntament del Pont de Vilomara
Ajuntament del Pont de Vilomara | GSV
La Fundació Jesús Serra, del Grup Catalana Occident, i l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort han fet públic l'alumnat beneficiari d'aquesta primera edició de la Beca Fundació Jesús Serra que pagarà, durant el proper curs 2021-22, el 90% de la matrícula als quatre estudiants vilomarencs escollits. El termini per presentar sol·licituds per optar a accedir a aquest programa va finalitzar el 15 de juliol i va ser el passat dilluns, dia 26 de juliol, quan una comissió formada per ambdues entitats va valorar tots els expedients presentats i va atorgar les 4 beques d'aquesta primera edició del programa.

En total es van presentar 15 sol·licituds, de les quals 7 eren d'accés a la universitat i 8 d'estudiants que actualment ja estan cursant estudis de grau. En aquesta primera edició del programa de beques s'han escollit quatre alumnes, dos que accedeixin a la universitat i dos més que ja estiguin cursant estudis universitaris. A aquests quatre s'hi aniran incorporant dos més cada curs fins arribar al màxim de vuit estudiants vilomarencs becats, els quals tindran opció de mantenir la beca fins la finalització dels seus estudis de grau sempre que compleixin amb els requisits establerts a les bases del programa. Per poder optar a aquestes beques, els sol·licitants havien de ser menors de 25 anys, acreditar un mínim de tres anys empadronats al municipi i un expedient acadèmic amb una nota de, com a mínim, un 7.

Una vegada atorgades aquestes beques, els beneficiaris hauran de signar el document d'acceptació fins el proper 6 de setembre a les 12:00h a l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort i serà també al setembre que es farà una trobada entre l'alumnat beneficiari, l'alcalde del municipi, Enric Campàs, i el director de la Fundació, Ignacio Gallardo-Bravo. 

L'objectiu principal d'aquest programa conjunt entre la Fundació Jesús Serra i l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort és oferir al jovent vilomarenc amb talent i aptitud la possibilitat de cursar estudis superiors, impulsar la seva educació i oferir-los aquest suport en el seu desenvolupament acadèmic.

Podeu trobar tota la informació referent al programa de beques i, també, els beneficiaris d'aquestes, a www.elpont.cat/bequesuniversitat.