Mata la seva parella i se suïcida a la carretera entre el Pont i Sant Vicenç

Els Mossos treballen amb la hipòtesi d'un feminicidi tot i que encara estan acabant la investigació

Punt d'accés a la zona on s'han trobat els dos cossos sense vida
Punt d'accés a la zona on s'han trobat els dos cossos sense vida | Nia Escolà
30 de juliol del 2021
Actualitzat a les 14:36h
Els Mossos d'Esquadra treballen des de poc després de les 3 de la matinada d'aquest divendres en un possible cas de feminicidi i posterior suïcidi al terme de Sant Vicenç de Castellet, a la carretera que uneix al Pont de Vilomara amb aquesta població, la BV-1229, just sota el pont de l'autopista. Els Mossos han rebut l'avís d'un incendi de matolls.

En aquest punt, els Mossos d'Esquadra s'han trobat amb dos cossos sense vida. Una dona, que ha estat calcinada, i un home que s'ha penjat a dins del vehicle amb un cinturó. Dins del vehicle també hi havia una nena de 2 anys, amb una cremada al braç. Els Mossos d'Esquadra només han confirmat al diari l'existència dels dos cadàvers amb signes de violència. L'home era veí de Terrassa.

Els Mossos d'Esquadra treballen ara mateix en la investigació del grau de parentiu que hi havia entre els dos difunts i el menor trobat al lloc dels fets, però tot apunta a un cas de violència masclista. La policia ha decretat secret d'actuacions.

Tristesa i consternació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet mostra la seva profunda tristesa i consternació per la mort de dues persones aquesta nit a la carretera que uneix el municipi amb el Pont de Vilomara. Els fets apuntarien que es tracta d'un possible cas de violència masclista.

L'Ajuntament condemna els fets de manera enèrgica i vol puntualitzar que les víctimes no vivien al municipi