Comerç

Grup Llobet transforma la seva botiga de Cardona en Llobet 1923

Ha ampliat un dels seus establiments més emblemàtics amb 37 anys d'antiguitat

per Redacció, 29 de juliol de 2021 a les 09:24 |
Simulació del Llobet 1923 de Cardona | Llobet
Grup Llobet, reinaugurarà aquest divendres 30 de juliol, un dels seus establiments més emblemàtics amb 37 anys d'antiguitat, el supermercat Llobet de Cardona, a la carretera del Miracle, que entra en la dinàmica iniciada a Manresa de Llobet 1923. Durant aquests anys s'han anat fent petites remodelacions, però és ara, quan li han donat una volta de 180º.

L'empresa, que es vol reinventar i millorar, ha ampliat l'antic Llobet per transformar-lo en un establiment de 500m2, per a oferir un ampli ventall a tots els seus clients. 


Aquest establiment comptarà amb peixateria pròpia amb producte que prové directament de les Cases d'Alcanar i un sushiman que no deixarà indiferents als amants de la cuina asiàtica. 

Una altra de les noves incorporacions en aquesta nova botiga, és la seva pròpia fleca: La Fleca 1923, on es podran degustar productes elaborats amb massa mare i deliciosos mossecs per a tots els paladars.


Grup Llobet i Veritas, líder en menjar ecològic a Catalunya, han arribat a un acord de comercialització dels seus productes a Cardona. Així mateix, Llobet1923, comptarà amb un ampli assortiment de productes eco al seu Racó Veritas.

 

Participació