Esports

Els escacs i el ciclisme centren l'activitat esportiva del cap de setmana a Súria

Amb el 1r Torneig d'Escacs Actius-Memorial Joaquim Català i la 5a Cursa Ciclista Vila de Súria

per Redacció, 26 de juliol de 2021 a les 16:33 |
1r Torneig d'Escacs Actius-Memorial Joaquim Català al Pavelló d'Esports de Súria | AjSú
Els escacs i el ciclisme van protagonitzar l'activitat esportiva del cap de setmana a Súria, amb la celebració del 1r Torneig d'Escacs Actius-Memorial Joaquim Català i la 5a Cursa Ciclista Vila de Súria. Les dues competicions van atreure nombrosos participants d'arreu de Catalunya.

El 1r Torneig d'Escacs Actius Català-Memorial Joaquim Català va registrar la participació d'una setantena d'escaquistes de diferents categories, entre adults i infants. Les rondes i el lliurament de guardons es van celebrar dissabte 24 de juliol al Pavelló Municipal d'Esports Josep Fàbrega i Tort.


Aquesta primera edició va estar organitzada pel Club d'Escacs Súria i l'Ajuntament de Súria, amb la col·laboració de diferents patrocinadors comercials. El nom del Torneig volia ser un homenatge al president del Club d'Escacs Súria, Joaquim Català, recentment desaparegut.

La celebració de la 5a Cursa Ciclista Vila de Súria va aplegar diumenge 25 de juliol la Copa Catalana Cadet i el Campionat de Catalunya Femení. La prova va ser organitzada per la Unió Ciclista Mig-Món, amb el suport de l'Ajuntament de Súria i la Federació Catalana de Ciclisme.


La sortida i arribada de les curses van tenir lloc des de la plaça de la Serradora. En aquest mateix lloc es va fer el lliurament dels guardons, amb la presència de l'alcalde Albert Coberó.

 

Participació