Cooperativisme

L'Ateneu Cooperatiu convoca una formació per acreditar gestories i assessories

El curs, que té sis sessions acredita el servei amb el segell "Aquí assessorem l'economia social"

per Redacció, 26 de juliol de 2021 a les 08:32 |
L'Ateneu Cooperatiu engega el curs per a assessories i gestories | Arxiu
L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central convoca un any més un curs adreçat a gestories i assessories per acreditar-les com a centres especialitzats en l'acompanyament de projectes d'economia social i solidària. Aquest any el curs i la certificació presenten diferents novetats. La principal, que el segell que s'atorga al final del curs s'ha unificat amb la resta de 13 ateneus cooperatius de Catalunya. Això vol dir que també s'han unificat continguts i que la certificació que fins ara es deia Segell Coopera, a partir d'ara es diu Aquí assessorem l'economia social. Arran de la unificació de continguts, el curs també passa a tenir sis sessions en comptes de quatre.

El segell Aquí assessorem l'economia social acredita a les assessories i gestories que han seguit una formació específica en economia social i solidària organitzada pels ateneus cooperatius. La formació els permet assolir una especialització en l'acompanyament i l'assessorament de projectes cooperatius i d'economia social i solidària.


El segell acredita que el despatx que el té coneix les especificitats fiscals, laborals i jurídiques del model cooperatiu i treballa en xarxa amb el moviment cooperatiu i les administracions públiques.

El programa complet del curs d'aquest any, que es farà durant la segona quinzena de setembre, es pot consultar en aquest enllaç.


La inscripció per al curs, tant en la seva modalitat presencial com virtual, ja és oberta i es pot formalitzar de forma gratuïta en aquest enllaç. Les gestories i assessories de la Catalunya Central que disposen actualment de l'acreditació poden consultar-se en aquest enllaç.

 

Participació