Alcohol

Dos accidents amb alcoholèmia en poques hores, aquest dissabte a Manresa

Una conductora va xocar sola al Passeig, i l'altra, en què es van veure implicats dos turismes més, a la carretera del Pont

per Pere Fontanals, Manresa, Catalunya | 25 de juliol de 2021 a les 21:28 |
Patrulla de la Policia Local de Manresa en una imatge d'arxiu | Pere Fontanals
La Policia Local de Manresa ha instruït aquest dissabte diligències policials contra dues conductores per haver patit un accident amb el cotxe i haver donat positiu penal per alcohol un cop practicades les proves després de l'accident. Els dos accidents es van produir amb 3 hores de diferència entre ells.

El primer accident va tenir lloc a 3/4 de 5 de la tarda al passeig Pere III, a l'altura del número 45, quan la conductora d'un turisme, una manresana de 51 anys, va accidentar-se sola sense que afectés cap altre vehicle. Quan la Policia Local va arribar al lloc de l'accident va fer-li la prova d'alcoholèmia i va donar 0,65 mg/l en aire espirat i va ser denunciada per un presumpte delicte contra la seguretat en el trànsit.


El segon accident va passar 3 hores més tard, a 3/4 de 8 del vespre, a la carretera del Pont de Vilomara, a l'altura del número 98. En un accident en cadena entre tres vehicles, la conductora del primer vehicle, una manresana de 41 anys, va donar 0,89 mg/l d'alcohol en aire espirat, de manera que va ser denunciada, també, per un presumpte delicte contra la seguretat en el trànsit.

 

Participació