Acaba a l'hospital amb dues dents i el nas trencats en una nova baralla al carrer Alfons XII

El ferit ha fugit de la policia que no l'ha pogut interceptar fins a la plaça del Salt

Personal del SEM atenent el jove del carrer Alfons XII
Personal del SEM atenent el jove del carrer Alfons XII | Pere Fontanals
25 de juliol del 2021
Actualitzat a les 21:15h
Un jove, veí de Manresa, ha estat traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Sant Joan de Déu amb dues dents i el nas trencats després d'implicar-se en una baralla amb un altre noi, al carrer Alfons XII de Manresa, aquest dissabte a la tarda.

Sobre les 8 de la tarda ha arribat als serveis d'emergències l'avís d'una baralla entre dos joves al carrer Alfons XII de Manresa, just davant d'un supermercat. Quan la Policia Local de Manresa hi ha arribat només n'ha trobat un que es queixava de diverses contusions. L'altre havia fugit del lloc en direcció carrer Vallfonollosa.

Mentre una patrulla i una ambulància atenien el jove del carrer Alfons XII, altres patrulles empaitaven el que havia fugit del lloc fins que l'han interceptat a la plaça del Salt, a l'altura de les Aigües de Manresa. Un cop ha arribat l'ambulància a lloc han comprovat que tenia dues dents trencades i molt possiblement el nas, i ha estat traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu.

L'altre jove ha rebutjat l'atenció sanitària i després d'una estona assegut, ha marxat del lloc pel seu propi peu. La policia esperarà l'informe de lesions del jove hospitalitzat per veure si cal imputar-li un delicte de lesions a l'altre jove.