Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 12 de febrer

Dispositiu programat Carnestoltes, assentament de parades d'alimentació, accident de circulació, seguretat ciutadana, amenaces

Redacció
13 de febrer del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Dispositiu programat Carnestoltes
A la hora prevista, es realitzen les tasques d'instal·lació de senyalització i reserva d'espais per els actes programats del Carnestoltes, iniciant-se el dispositiu en l'àmbit de la seguretat del trànsit.

Assentament de parades alimentació
Control de l'assentament de les diferents parades d'alimentació autoritzades per a la festa del carnaval ubicades en una de les places de la Vila.

Accident de circulació (sense ferits)
Una trucada del 112 alerta sobre un accident de circulació sense ferits entre dos vehicles en un dels polígons de la Vila. Es realitzen les primeres tasques in situ d'investigació de l'accident i es dóna suport als conductors a realitzar el Comunicat Europeu d'Accidents.

Un dels vehicles que circulava per la Via, per causes que es desconeixen, va perdre el control i va col·lisonar frontalment amb un vehicle que es trobava estacionat, desplantçant-lo fins a 12,60 metres de la seva ubicació inicial.

La conductora del vehicle va sortir il·lesa ja que portava cordat el cinturó de seguretat i els elements de seguretat passiva del seu vehicle van garantir la seva integritat.

Seguretat Ciutadana
La trucada d'un veí de la població alerta sobre una porta oberta en un edifici deshabitat. Desplaçats al lloc i fetes les comprovacions corresponents, s'en desprèn que no hi ha indicis de força ni de intrusió a la vivenda. Es tanca la porta tornant la normalitat a l'edifici.

Amenaces
Una veïna de Sallent es persona a les dependències municipals comunicant que ha tingut una disputa amb la seva ex-parella per la custòdia del seu fill en comú, i que aquesta discussió ha acabat en amenaces cap a la seva persona. S'informa a la veïna dels drets que li son propis en inherents, així com dels passos a seguir en la seva situació, aquesta es reserva el dret a formular denuncia per tal de fer-ho davant del grup d'assistència a la víctima de violència domèstica de la PGME.

Patrulla mixta Mossos d'Esquadra i Policia Local
En l'àmbit de la coordinació entre cossos policials, es realitza servei policial de patrullatge mixt a peu d'una parella de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local.

Suport dispositiu programat Carnestoltes
A la hora prevista, es dóna suport policial als actes programats del Carnestoltes, iniciant-se el dispositiu en l'àmbit de la seguretat del trànsit establert per la mateixa Policia Local, per tal de garantir la seguretat de tots els assistents a l'acte i a la resta d'usuaris de la via, desenvolupant-se sense cap incident.

Durant el transcurs de la nit es realitzen controls d'alcoholèmia coordinats amb la PGME.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.